Wie?

Ik ben tussen de sigarenkistjes opgegroeid en heb ik twintig jaar een tabaksspeciaalzaak gerund. Ik was de vierde generatie die dit inmiddels deed dus je kan wel zeggen dat ik 'mkb-bloed' heb. Naast sigaren verkocht ik ook veel Zeeuwse en Belgische speciaalbieren, maar ook wijn, chocola enzovoort. Mijn kennis en liefde omtrent deze zaken is dus groot. Als je een ietwat bourgondische instelling hebt is het verstandig om te negatieve gevolgen wat te bestrijden met sport. Ik verplaats mij dus het liefst op de fiets en ik ben een ervaren wandelaar.

Ik ben ook altijd een aardige techneut geweest. Ik heb de opkomst van de thuiscomputer meegemaakt en toen ik mijn eerste MSX computer had gekocht was ik gelijk verkocht en ging ik programmeren in Basic. Rond mijn negenentwintigste jaar was ik een ervaren Clipper programmeur, maar toch besloot ik toen een andere weg in te slaan en werd ik winkelier. In 2014 heb ik besloten om weer de ICT in te gaan aangezien ik werk wil doen wat ik leuk vind. Momenteel volg ik een opleiding bij Digiteam om een goede webdeveloper te worden.

Ik ben getrouwd met Miranda, en ik heb vier kinderen.

Zeeland

Ik blijf een Zeeuw in hart en nieren. Als je in Zeeland woont, dan hoef je eigenlijk nooit op vakantie! Zeeuws-Vlaanderen vind ik meestal ver genoeg.

Ierland

Mijn vrouw had er vier jaar gewoond en nadat ik er de eerste keer was geweest was ik ook verkocht. Wat een adembenemend mooie natuur, wat een leuke mensen. Ik ben er inmiddels dertien keer geweest.

Muziek

Raggende Manne

De beste Nederlandse band aller tijden: De Raggende Manne met Bob Fosko.

The Damned

Als ik een band moet noemen die 'bij mij past' en die ik al trouw volg sinds het begin der tijden dan is het wel The Damned.Punkband van het eerst uur en met Captain Sensible (foto) als mallotig boegbeeld. Aan een uitgestippelde carriëre hebben ze nooit gedaan en werkelijk elke manager is gek van ze geworden. Maar spelen... man,man dat kunnen ze. Ik heb wat overdonderende live-concerten van ze met veel grappen en grollen en waarvan ik vind: zo hoort het dus. Humor, Engels!

Dark Electro Synthpop etc...

Mijn vrouw noemt het altijd 'teringherrie' maar ik houdt nu eenmaal van electronisch gebeuk. Een scene die zwaar beinvloed is door mijn 'golden oldies' Front 242, The Klinik en FrontLine Assembly. Maar ook Depeche Mode hoor je overal terug. Je kan alles afluisteren op Communian after dark.

Kinderen

Toen ik zeventien was deed ik de zelfverzekerde uitspraak: 'Ik neem nooit kinderen'. Ach ja, zo zie je maar..

Mijn vrouw

Wat moest ik zonder Miranda? Miranda is culinair journaliste en een geweldige kok. Bovendien is ze duidelijk de slimste van ons twee.

Ik geloof in consuminderen

Ik noem mijn vrouw en ik wel eens de 'slechtste consumenten van Nederland' . Als iedereen zou doen zoals wij zou de economie in elkaar storten. We hebben oude computers, kopen bijna alles tweedehands en eten zoveel mogelijk vegetarisch. Daarnaast willen we niet meer reizen met het vliegtuig en fietsen we ons rot. Waarom? Omdat de aarde langzaam kapot gaat aan ons gegraai. Geef zelf het goede voorbeeld en probeer je zo min mogelijk vol te proppen met zooi die je niet nodig hebt. Wordt je er nu echt minder van om eens een jaartje langer in je auto te rijden? Of eens een keer minder op vakantie te gaan 'om jezelf te vinden' in Thailand?

Markt 37 4331LJ Middelburg
0641687926