• Kledingbank Actie Reimerswaal

  Sinds 2016 maak ik de software voor de actie Reimerswaal van de Kledingbank Zeeland. Dit is een tijdelijke actie die de Kledingbank Zeeland in samenwerking met de Gemeente Reimerswaal twee maal per jaar organiseert. Klanten van de Kledingbank kunnen zich opgeven via de website voor de actie en eventueel stoelen bij een busdienst reserveren. Ik heb de website zelf vanaf thuis gehost op mijn eigen server. Hieronder een drietal paginas van de website om een indruk te krijgen van het project.

  Startpagina

  Dit is de startpagina van de website. De pagina was onderverdeeld in onderdelen. Je kon alleen door naar het volgende onderdeel als je het vorige onderdeel had afgerond

  Reserveren

  Deze pagina geeft inzicht in hoe de klanten stoelen in de bus konden reserveren. Alleen de busdiensten die relevant waren werden in het overzicht getoond, dus geen brei met nutteloze informatie. Vervolgens kon de klant een busdienst kiezen.

  Overzicht

  En natuurlijk konden er nette actuele overzichten worden gemaakt.


  Fort Rammekens

  Ik ben regelmatig gastheer op dit mooie fort. De website was ook verouderd dus ik heb maar even een nieuwe gemaakt. Een mooie, heldere, snelle website met duidelijke informatie. Dat verdient zo'n leuke plek op Walcheren toch wel.


  Simonelli

  De website van deze beste mensen rammelde werkelijk aan alle kanten. Ik kon het niet langer aanzien en ik heb een nieuwe website voor ze gemaakt. Inmiddels zijn ze verhuisd naar het buitenland (niet door die website hoor), maar ik blijf het een mooie website vinden.


  Innerwijs website Innerwijs Blog

  Nadja heeft een mooie nieuwe website die wat mij betreft precies bij haar past. Daarnaast krijgt ze een compleet nieuw administratief systeem wat ik ontwikkel in DBFree. Aan de website wordt een blog gekoppeld. Dit blog zit nog in de testfase maar is actief. Kern van het blog is een piepklein maar razendsnel Perl-script wat door mij aangepast is.

  Innerwijs Administratief Systeem

  De kans om een geweldig stukje software te schrijven wat ook door andere therapeuten gebruikt kan worden. Deze software wordt volledig ontwikkeld in DBFree.


  De Monumentenmakelaar

  De Monumentenmakelaar Dolf van Dijk krijgt van mij een nieuwe website. Het overzicht van de beschikbare huizen zal worden verzorgd door een PHP pagina.

  Tijdens onze gesprekken gaf Dolf aan nogal te worstelen met Windows 10 (en zovelen met hem). Ik heb hem inmiddels hiervan verlost en is hij een gelukkige Xubuntu gebruiker.


  PuppyBlog Demo

  Met Puppy Linux wordt een nogal gaar persoonlijk blog meegeleverd: pe_pplog. Het kern wordt gevormd door een piepklein Perl script, wat het hele blog razendsnel maakt. De motor was dus nog prima, maar de hele layout was verouderd. Ik heb de layout aangepast, een handleiding geschreven en daarnaast PrettyPhoto (een javascript) ingebouwd zodat foto's op een mooie manier kunnen worden getoond.

  Momenteel is dit stukje software klaar en richt ik mij nu op mijn eigen php-blog wat ik 'van de grond af' schrijf.


  CasparBlog

  Al doende leert men. Tijdens het knutselen aan Puppyblog kwam ik tot de conclusie dat ik beter mijn eigen blog kon gaan ontwikkelen. Ik was niet tevreden met de beperkingen en de layout van PuppyBlog en ik wil een blog wat het ook op de SmartPhone voorbeeldig doet. Tijd dus om aan de slag te gaan.

  De hele front-end van het blog ontwikkel ik in DBFree. Vervolgens bouw ik stukken php in de code, de blogs bestaan uit simpele tekstbestanden. Het moet een beetje een 'snap-on' blog worden wat je makkelijk aan je eigen website kan klikken.

  Markt 37 4331LJ Middelburg
  0641687926